Hvem kan have glæde af terapi

Jeg mener, at vi alle fortjener at leve et liv i balance og trivsel. Terapi kan være en måde at opnå dette på, både personligt, som par eller familie. Min målgruppe er bred. Udover individuel terapi, parterapi og familieterapi, tilbyder jeg også støttende, motiverende og afklarende samtaleforløb med børn og unge med henblik på at give dem et nyt syn og mod på livet. Til virksomheder tilbyder jeg supervision til grupper og individuel psykoterapi til medarbejdere. Har I fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø indenfor de rammer, der gør sig gældende i organisationen? Jeg mener, at kommunikationen er en afgørende faktor og forudsætningen for et godt arbejdsmiljø. Effektiv ledelse og gode resultater kan optimeres, når tonen og kommunikationen er tilpasset en fælles forståelse. Denne fælles forståelse kan jeg hjælpe med at skabe i jeres organisation via supervision og psykoterapi.

Terapi, personlig vækst og udvikling 

Livet byder os alle forskellige vilkår og oplevelser, nogle hårdere end andre. Her kan terapi være med til at give dig forståelse, redskaber eller/og motivation, når det er sværest. I en terapi er der plads til alle følelser og rum til at åbne op og se på de forandringsmuligheder, der faktisk findes hos dig selv.
Det er individuelt, hvornår man har brug for terapi. Det er ikke muligt sætte størrelser på kriser eller kategorisere behov som rigtige eller forkerte. Jeg mener, at nysgerrighed er en forudsætning for udvikling, når du kommer hos mig, har du allerede taget første skridt i retningen af en positiv forandring hos dig selv.

Gode beslutninger træffes på et oplyst grundlag, og nogle gange kan det være svært at vide, hvor man skal lyse, når man står alene. Jeg vil, sammen med dig, undersøge dine problemfelter, handlestrategier og målsætninger, så vi i fællesskab kan sende dig i en hensigtsmæssig retning/mod et liv i trivsel og balance.   

 

Det, du giver fokus, giver du liv 

Du er, hvad du tænker, og forudsætningen for at føle sig glad er ofte afhængig af din indstilling til de situationer, du håndterer i dit liv. Vi skal i samråd finde frem til, hvad du giver fokus i dit liv, og om det faktisk er i overensstemmelse med dine personlige værdier og overbevisninger. I terapien skaber vi balance, så du er bevidst om, hvad du giver fokus og hvorfor. Dette er bl.a. medskabende til, når dette lykkes, at vil du opleve at få en meningsfuld og retningsbestemt dagligdag, der giver overskud og glæde, fordi du med din nye indsigt vil kunne fokusere på det, der giver dig næring og energi